IMG_0583a - version 2

Mit navn er Louise Lönborg, jeg er født i 1976. Min store passion er indretning.

Forkærligheden, motivationen og interessen for indretning har jeg fra min mor, som selv har malet, istandsat og indrettet alle vores barndomshjem. Derfor var det helt naturligt for mig,  at indretning blev en del af mit arbejde.

Udover at lave indretning for private, arbejder jeg som scenograf i filmbranchen, hvilket jeg har gjort siden 2001.

Jeg har også et samarbejde med flere ejendomsmæglere, hvor jeg styler boligerne inden fotografen tager billeder til salgsannoncen.

På mit værksted maler jeg billeder og sætter møbler i stand og giver dem nyt look,  jeg kan godt lide hele den kreative proces i gør-det-selv projekter og bliver lykkelig over et vellykket projekt.

Det er et stort privilegie for mig  at få lov til at arbejde med min hobby.

Mit koncept er, for få midler at skabe de forandringer og udtryk i hjemmet, som du som kunde ønsker. Jeg genbruger så ofte som muligt møbler, lamper, tekstiler mm. På den måde er det muligt via genbrug, ommøblering og maling, at skabe det nye ønskede univers for den enkelte, par eller familie. Ved at gøre det på denne måde, kommer det ikke til at vælte budgettet.

Store forandringer for få penge.

Belysning er for mange en stor udfordring. Sammen finder vi ud af, hvad behovet er, og hvilken stil og stemning det skal være.

Jeg er meget opmærksom på jeres ønsker og behov, så I får det allerbedste resultat.

Jeg er uddannet dekoratør i 2001, og kombineret med min erfaring som rekvisitør og scenograf gennem mange år, kan jeg nemt og hurtigt finde og skaffe de møbler, lamper eller ting, der er behov for til projektet.

Har I brug for håndværkere, kan jeg også være behjælpelig med det.