“Det var meget værdifuldt for mig at bruge Louise Lønborg i forbindelse med indretning af min lejlighed. Navnlig sofaen hun designede til stuen er et stort hit. Med sin faglighed hjalp Louise mig med at træffe nogle fantastiske valg som jeg ikke selv havde fundet på – feks den støvede grønne farve til sofaen.” Sanne Kjær, Holte.

“Louise har stået for indretningen af vores venteværelse. Resultatet er blevet supergodt og vi er alle meget tilfredse. Jeg kan varmt anbefale Louise”. Luca Bastholm tandlæge, Brønshøj.

“Da en oversvømmelse havde aflivet min søns værelse, trådte Louise til. Med kreative ideer, masser af positiv energi, loppemarkedsbesøg og et netværk af dygtige håndværkere fik hun på et nærmest 0-budget lavet det mest funky og personlige ungdomsværelse man kunne forestille sig. Ikke underligt at vi bad hende om hjælp til at indrette resten af huset også.” Iben Gylling, Østerbro.

”I Uno-X Automat har vi et gennemgående forløb om inspiration og innovation, som vi ønskede at få materialiseret i rum, hvor der skulle være plads til at inspirationen fik frit løb. Jeg fik igennem en bekendt kontakt til Louise Lønborg.Jeg mødtes med Louise for at starte processen op og jeg fandt, at hun var meget behagelig og imødekommende. Det var vigtigt for mig, at få formuleret vores ønsker og mål med rummet helt klart til Louise og jeg fik indtrykket af, at Louise lyttede til og forstod de ønsker, som rummet skulle indeholde.Et af ønskerne til rummet var, at det skulle give plads til, at afholde af møder for hele selskabet og arbejde i mindre grupper. Samtidigt med at vi ønskede et rum, hvor vi kunne afslappe af et øjeblik og tale om mere uhøjtidelig emner.Efter at have været væk fra kontoret, kom alle kollegaerne tilbage til et helt ny istandsat rum og alle var meget imponeret. Efterfølgende er rummet ofte i brug, både til inspirations møder og fælles møder, hvor den lange sofa langs vinduet fungere rigtigt godt til begge formål. Alt i alt har vi fået et rum, som lever op til alle vores høje forventninger og ønsker. ” Lena N. Andersen, Uno-X

“Louise har indrettet vores kontor med sin gode smag og kreative tankegang, så man både føler sig hjemme og glæder sig til at have kunder på besøg” Thomas Sonne, Producer, Mammut Media.

REKLAMEFILM

* Stelton * Flügger * TDC

* Energie E2 * Eurowoman

* Blenda * Kelloggs * Knorr

* Carlsberg * Schulstad * Lego

* Den gamle fabrik * Tempt cider * IKEA

* Klasselotteriet * Jensens Bøfhus

* Klasselotteriet * Gram

INDRETNING/STYLING

* Ejendomsmægler Jesper Nielsen

* Nybolig Lyngby og Virum.* Mammut Media * UNO X

* Fotocafeen * Minibar * Diverse private boliger

* Sommerhuse * Snowdrops

* Defining Scandinavia messen